1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Kaçkar GSK ve Ardeşen GSK kupaları topladı
Pazar Kaçkar GSK ve Ardeşen GSK kupaları topladı

Pazar Kaçkar GSK ve Ardeşen GSK kupaları topladı

Ardeşen Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Bölgesel Tekvando Şampiyonasında Pazar Kaçkar Jimnastik GSK kupaları topladı

A+A-

Ardeşen Vali Erdal Ata Spor Salonunda Lütfü Alemdar anısına düzenlenen şampiyonaya Trabzon, Artvin, Ağrı, Rize ve ilçelerinden 110 sporcu katıldı.

tekv8-001.jpg

Turnuva; minikler, yıldızlar, gençler, erkek ve bayan kategorisinde mücadelelere sahne oldu.

tekv7-001.jpg

Genel klasmanda 22 altın, 11 gümüş ve 9 bronz madalya verilen turnuvada Pazar Kaçkar ve Ardeşen GSK 10 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalya ile takım halinde Rize olarak 1’inciliği elde etti.

Turnuvada Trabzon 2’nciliği, Artvin 3’üncülüğü ve Ağrı da 4’üncülüğü elde etti.

tekv6-002.jpg

Şampiyonada dereceye giren takımlara ödüllerini, AK Parti Rize milletvekili Osman Aşkın Bak, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ali Osman Önçırak, AK Parti Ardeşen ilçe başkanı Sadık Bayraktar ve belediye meclis üyesi Mustafa Okumuş verdi.

tekv5-002.jpg

Pazar Kaçkar Jimnastik GSK hocası Yazar Azaklı, bu turnuvada sporcularının gösterdiği performansla gelecek için umutlandıklarını ifade etti.

tekv1-002.jpg

tekv2-002.jpg

tekv3-002.jpg

tekv4-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum