1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Kaçkar Sağlık Kolejinden Voleybol Okulu Projesi
Pazar Kaçkar Sağlık Kolejinden Voleybol Okulu Projesi

Pazar Kaçkar Sağlık Kolejinden Voleybol Okulu Projesi

Voleybol branşında okul ve Profesyonel takımı ile isminden söz ettiren Pazar Kaçkar Sağlık koleji voleybol okulunu kuruyor.

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde mücadele eden ve 1. Ligi hedefleyen Pazar Kaçkar Sağlık koleji, voleybol branşında aldığı başarılı sonuçlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

vol2-001.jpg

Ligde aldığı başarılı sonuçlardan sonra özellikle bölgedeki kız çocuklarının gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmak için projeler yapmayı sürdüren Kaçkar Sağlık koleji, kendi tesislerinde 2001 – 2011 yılları arası doğumlu kız çocuklara voleybol eğitimi verecek.

eray-alptekin.jpg

Kaçkar Sağlık Koleji müdürü ve Kaçkar Sağlık Koleji Kulübü Başkanı Eray Alptekin, bölgedeki voleybola yatkın çocukların bu spora kazandırılması için çaba sarf ettiklerini belirterek, “İki yıldır üst üste gelen başarılardan sonra, kendi bölgemizin çocuklarına hem voleybol sporunu öğretmek hem de geleceğin başarılı sporcularını kendi bünyemizden çıkarmak adına voleybol okulumuzu hayata geçirmek düşüncemize start vermiş bulunuyoruz.  Kolej olarak 4 yıldır faaliyette bulunmamıza rağmen, voleybol branşında 3 kez ilde 1. olduk. Geçen yıl da bölge şampiyonu olarak inanılmaz bir başarı sağladık. Okul takımının haricinde profesyonel kulüp bazında da geçen yıl bölge şampiyonu olduk. 1. Lig’e çıkma yolunda Final Four’da kaybettik. Lakin bu yıl kesinlikle 1. Lig’e çıkma iddiamız var. Amacımız Pazar ilçemizin ismini bütün Türkiye’ye duyurmak. Bu sebeple, voleybol sporunun duayen ve tecrübeli antrenörlerinden Vedat Mekik hocamızın öncülüğünde 7 – 16 yaş arasındaki kız çocuklarımıza hem voleybol sporunu öğretip sevdirmek hem de geleceğe sağlıklı adımlar atmaları açısından hafta sonları kendi okulumuz spor tesislerinde gerekli eğitimi vereceğiz. Özellikle çocuğunun sağlıklı gelişimini isteyen ebeveynlerin, ayın 24’ünde Pazar günü saat 12’de kız çocukları ile birlikte Kolej Spor salonundaki voleybol eğitimimize gelmeleri yeterli ’’ şeklinde konuştu.  

vol1-001.jpg

Kaçkar Sağlık Koleji Voleybol Okulu çalışmaları 24 Aralık Pazar günü Saat: 12’de Kaçkar Sağlık Koleji Spor Salonunda başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız