1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Aslan'dan veda
Pazar Kaymakamı Aslan'dan veda

Pazar Kaymakamı Aslan'dan veda

Çorum Osmancık Kaymakamlığına atanan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ın onuruna, Suada Otel'de verilen veda yemeğinde birçok isim bir araya gelirken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Çorum İli Osmancık ilçesi Kaymakamlığına atanırken, onuruna Suada Otel’de verilen akşam yemeğine katıldı.

kaym1-004.jpg

Programa, Ardeşen kaymakamı Emrah Yılmaz ve Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Hava Radar Komutanı Mustafa Çelik, Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük siyasi parti ve STK’lerin başkanları ve kaymakamlık personeli ile diğer davetliler katıldı.

Veda programında ilk konuşmayı yapan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa Kaymakam Aslan ile uyumlu bir çalışma ortamı yakaladıklarını ifade ederek, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

aslan-001.jpg

Kaymakam Aslan ise yaptığı konuşmada; 4,5 yıl görev yaptığı Pazar’da önemli deneyiler kazandığına vurgu yaparak, “Mesela profesyonel sporu Pazar’da tanıdım. Spor yöneticiliğinin bir kariyer aracı olduğuna burada tanıklık yaptım. Pazar’a geldiğimde yol sorunları nedeniyle geçmişten gelen sıkıntılar nedeniyle zorlukla başladığım görevimi bugün yeni gelecek arkadaşımıza sorunsuz bir şekilde devretmenin huzuru içerisindeyim. Perşembe günü Pazar’dan ayrılacağım. Ancak öğretmen olan eşim ve öğrenci çocuklarım bir süre daha Pazar’da olacaklar. Burada kalıcı dostluklarımız oldu. Sizlerin de artık Çorum Osmancık’ta bir kapınız olduğunu unutmayın.” dedi.

basa-001.jpg

Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek’in konuşmasının ardından Belediye Başkanı Basa ve davetliler tarafından Kaymakam Aslan’a Pazar’ı hatırlatacak çeşitli hediyeler verildi. 

Programa damgayı vuran an ise Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan'ın Kaymakam Aslan'a hediyesini verdikten sonra yaptığı konuşma oldu.

kaym2-003.jpg

Konuşurken heyecanlanan ve cümleleri karıştıran Karahan'ın sözleri salonu kahkaha tufanına boğdu.

karahan-001.jpg

O anlar Pazar53 kamerası tarafından an be an kayda geçerken, Karahan'ın takıldığı sözlerini tamamlamak da yine Pazar53 kameramanı Cengiz Yıldırım'a kaldı...

İşte programdan çok özel görüntüler:

video1.png


Kaymakam Aslan'a veda paylaşan: pazar53

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum