1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Rize İl Genel Meclisi’ne konuk oldu
Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Rize İl Genel Meclisi’ne konuk oldu

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Rize İl Genel Meclisi’ne konuk oldu

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı’ya iadeiziyarette bulunarak, İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantılarının son birleşimine konuk oldu.

A+A-

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan toplantıya İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Birim Müdürlerinden Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım ile İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Serkan Akşan da katıldı.

mcls1-001.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi toplantıda yaptığı selamlama konuşmasında yaklaşık 11 yıldır gerek Kaymakam gerekse Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını ifade ederek “Görev sürem boyunca ilk defa bir meclis toplantısına katılmak nasip oldu. Meclisin bu sıcak ortamında yer almaktan çok memnun oldum. Tek gayemiz, il genel meclisi üyelerimiz ve ilçemizin dinamikleriyle birlik beraberlik içerisinde ilçemize ve milletimize hizmet etmektir. Bu anlamda bizleri İl Genel Meclisinde kabul edip, meclise hitap etme imkânı sunan başta İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı olmak üzere tüm İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

mcls3.jpg

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ise konuşmasında Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’yi İl Genel Meclisinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek “Coğrafi yapısı ve iklimi bakımından ilimize hizmet yapmak zordur. Bu açıdan vatandaşımıza hizmet etmek maharet istiyor. Kaymakamımız 11 yıllık tecrübesi ve ilçede oluşturacağı birliktelik ruhuyla bu zorlukların üzerinden gelecektir. İadeiziyaretleri ve toplantımıza katılmalarından dolayı meclisimiz adına kendisine teşekkür ediyor, sağlıklı hizmetler ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

mcls2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız