1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Çelik onuruna veda yemeği
Pazar Kaymakamı Çelik onuruna veda yemeği

Pazar Kaymakamı Çelik onuruna veda yemeği

Pazar Kaymakamlığından son kararname ile tayini çıkan Cevat Çelik onuruna bir veda programı düzenlendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
9 ay görev yaptığı Pazar Kaymakamlığından Muğla Seydikemer kaymakamlığına atanan ve Yenipazar ilçesinde görevlendirmesi yapılan Cevat Çelik, Pazar ilçesine veda etti.

kay13.jpg

Pazar öğretmenevinde düzenlenen veda programına Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Emniyet Müdürü Başkomiser Ali Ayvaz, siyasi parti ve STK başkanları, muhtarlar ve diğer davetliler katıldı.

Pazar’da görevde kaldığı 9 aylık sürede güzel anılar yaşadığını ifade eden Kaymakam Çelik, “Çocuğumun alerjik hastalığı nedeniyle çalışma süremiz kısa kaldı. Ancak bu 9 aylık dönemde güzel hatıralarımız oldu. Yeni görev yerimde Pazar’ın fahri hemşehrisi olacağımı ve hepinizi beklediğimi unutmamanızı istiyorum. Ben hakkım varsa helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum” dedi.

kay12.jpg

Diğer konuşmacılar da Kaymakam Çelik’in görev süresi içerisinde Pazar ile kaynaştığını ve kendisine derin bir sevgi ve muhabbet oluştuğunu ifade ettiler.

kay11.jpg

Kaymakam Çelik’e Başkan Basa ve davetliler; Pazar’ı hatırlatacak çeşitli hediyeler sundu.

kay10.jpg

Program sonunda hatıra fotoğrafları çekilerek Kaymakam Çelik yeni görev yerine uğurlandı.

kay9.jpg

Bu arada Pazar Kaymakamlığına Diyarbakır ili Çınar Kaymakamlığından atanan İsmail Şanlı’nın da 18 Eylül’de ilçeye gelerek görevine başlayacağı öğrenildi.

kay8.jpg

galeri.gif

kay14.jpg

vid1.jpg


Pazar Kaymakamı Çelik onuruna veda yemeği paylaşan: pazar53

kay7.jpg

kay6.jpg

kay5-001.jpg

galeri.gif

kay4-003.jpg

kay3-003.jpg

galeri.gif

kay2-003.jpg

kay1-004.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum