1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı görevine başladı
Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı görevine başladı

Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı görevine başladı

Kaymakam Cevat Çelik'in tayininin çıkması nedeniyle Pazar Kaymakamlığına atanan İsmail Şanlı, ilçeye gelerek yeni Kaymakamlık binasında görevine başladı.

A+A-

Son kararname ile Pazar Kaymakamı Cevat Çelik’in yerine, Diyarbakır ili Çınar İlçesi Kaymakamlığından Pazar Kaymakamlığına atanan İsmail Şanlı görevine başladı.

kaymakam1-008.jpg

Yeni Kaymakamlık Binasında göreve başlayan Kaymakam Şanlı’yı Pazar’da görev yapan basın mensupları ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler.

kaymakamismailsanli.jpg

Kaymakam Şanlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eşim de Karadenizli olduğu için bölgeye yabancı değilim. Pazarlı hemşehrilerimizle birlikte ilçemizin gelişip güzelleşmesi için çalışacağız” dedi.

kymkm.jpg

1981 Yılında Sivas’ta dünyaya gelen İsmail Şanlı, ilk ve orta öğrenimini Sivas’ta sırasıyla 4 Eylül İlkokulu, Selçuk Ortaokulu, Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde; lisans eğitimini 2003 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Mezuniyeti müteakiben Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak altı ay süreyle görev yapan Şanlı, buradaki görevinden ayrılarak Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine sözleşmeli subay olarak 2 yıla yakın Jandarma Teğmen rütbesinde görev yaptı. İçişleri Bakanlığının açmış olduğu 93. dönem Kaymakam Adaylığı sınavından başarıyla çıkan Şanlı, Tokat Kaymakam adayı olarak Mülki İdare mesleğine başladı. Sırasıyla Çorum Uğurludağ ve Bolu Kıbrısçık ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından Yurt dışı eğitimini İngiltere’nin Manchester şehrinde tamamladı. 93.dönem Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamladı. Yozgat İli, Kadışehri İlçesinde kaymakam olarak görev yaptı. Daha sonra Diyarbakır İli Hani İlçesine kaymakam olarak atandı. Buradan da Diyarbakır ili Çınar Kaymakamı olarak görev yapan İsmail Şanlı, son kararname ile de Pazar Kaymakamlığı görevine atandı. Şanlı, evli ve bir çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum