1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan köyleri karış karış geziyor
Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan köyleri karış karış geziyor

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan köyleri karış karış geziyor

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, beraberindeki ilgililerle, Papatya, Yücehisar ve Kocaköprü Köylerinde incelemelerde bulundu

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçenin Papatya, Yücehisar ve Kocaköprü köylerinde çeşitli incelemelerde bulundu. Papatya ve Yücehisar köylerindeki incelemede Kaymakam Aslan’a İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Erer, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, İl Özel idaresi Pazar Şantiye Şefi Mühendis Halim Erkan ve köy muhtarları eşlik etti.

Kocaköprü köyündeki incelemelerdeyse Kaymakam Selçuk Aslan’la birliklte İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, il Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Halim Erkan, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Nuri Hasçelik ve köy muhtarı Mustafa Başusta hazır bulundu.

Vatandaşların talep dilekçelerini yerinde inceleyen Kaymakam Aslan, köylerde vatandaşların ilettiği diğer talepleri de değerlendirerek “Köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip hasbıhalde bulunuyor, sorunlarını dinliyoruz. Kocaköprü köyümüzdeki betonlama çalışmalarını ve hazırlık süreçlerini inceledik. Kaymakamlığımıza aktarılan konuların birçoğu köylerde yüzyıllardır süregelen komşuluk hukukunun iyi niyetle işletilmesi halinde kendiliğinden çözülebilecek meselelerdir. Vatandaşlarımızın haklı taleplerinde idare olarak her zaman hizmet için koşturacağız” dedi.

koca-kopru-(2).jpg

koyyyyy-(2).jpg

koyyyyy-(3).jpg

koca-kopru-(1).jpg

koyyyyy-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum