1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar köyler arası futbol şenliği 10
Pazar köyler arası futbol şenliği 10

Pazar köyler arası futbol şenliği 10

Pazar köyler arası futbol şenliğinin 10'uncu gününde oynanan müsabakalarda Ocak Köyü ile Sahilköy, yarı finale yükselen takımlar oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar'daki köyler arası futbol turnuvasında Pazar günü oynanan karşılaşmalar sonucunda, Sahilköy ve Ocak köyü yarı finalde oynamaya hak kazandılar.




 
Pazar 1. Spor Şenliği Köyler arası futbol turnuvasının 10’uncu gününde de 4 maçtan ikisi oynandı. On gündür devam eden turnuvada 6 Gurup halinde toplam 27 takımın mücadelesinde sona yaklaşılıyor.
 Bugün oynanan karşılaşmalar sonucunda Tektaş köyünü 7–4 mağlup eden Ocak köyü, A Grubunda 9 puanla yarı finale yükselen takım oldu.

Yarı finale yükselen 2. takımı ise Sahil köy ile Şentepe köyü arasında oynanan müsabaka belirledi.

Karşılaşmasının 1-1 berabere sonuçlanmasıyla sahil köy 10 puan ve averajla D gurubunun lideri olarak yarı finalde oynamaya hak kazandı. Handağı köyü ile Kocaköprü köyü takımları sahaya çıkmadıkları için maç oynanamadı. Topluca köyü ise Papatya köyü ile yapacağı müsabakaya çıkmadığı için rakibi 3–0 hükmen galip sayıldı.
Ayrıca, edinilen bilgiye göre Pazar 1. Spor Şenliği Köyler arası futbol turnuvasının sonucunda şampiyon olacak takım ile daha önce gerçekleştirilen Pazarspor Geleneksel Suat Karabekir halı Saha turnuvasında şampiyon olan Pazar Emniyetspor, 9 Haziran’da süper kupa için karşılaşacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum