1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar köyler arası futbol şenliği 11
Pazar köyler arası futbol şenliği 11

Pazar köyler arası futbol şenliği 11

Pazar köyler arası futbol şenliğinin 11'inci gününde oynanan müsabakalarla Subaşı ve Suçatı köyleri, yarı finale yükselen takımlar arasına katıldılar.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar'daki köyler arası futbol turnuvasında Pazar günü oynanan karşılaşmalar sonucunda, Sahilköy ve Ocak köyü yarı finalde oynamaya hak kazanmışlardı.





Şenliğin 11. gününde oynanan maçlarda ise E gurubundan Subaşı Köyü ile C gurubundan Suçatı köyü de yarı finale yükselen takımlar oldular.
 
Pazar 1. Spor Şenliği Köyler arası futbol turnuvasının 11. gününde 4 maçtan ikisi oynandı.

Aktaş köyü, Aktepe Köyü ile oynayacağı müsabakaya çıkmayınca rakibi 3-0 hükmen galip sayıldı.

Kuzeyce köyü ile Orta Irmak köyü arasında oynanması gereken bir diğer müsabakada da her iki takım sahaya çıkmayınca maç iptal oldu.

Grupta oynanan zor ve çekişmeli müsabakada ise Subaşı Köyü, Derebaşı’nı 4–2 mağlup ederek 12 puanla yarı finale yükselen 3. takım oldu.

Maç sonrasında Subaşı köyü oyuncularıyla taraftarları tulum eşliğinde sahada horon oynadılar.

Yarı finale yükselen bir diğer takım da Suçatı köyü oldu.

Irmak köyünü son dakika golü ile 3–2 mağlup eden Suçatı Köyü takımı topladığı 9 puanla yarı finale yükselen 4. takım oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum