1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar köyler arası futbol şenliği 6
Pazar köyler arası futbol şenliği 6

Pazar köyler arası futbol şenliği 6

Pazar 1. Spor Şenliği kapsamında devam eden köyler arası futbol turnuvasının 6. gününde heyecan tavan yaptı. 1 takım turnuvadan men edildi.

A+A-

Bugüne kadar centilmenlik çerçevesinde büyük bir heyecan ve mükemmel maçlarla devam eden köyler arası futbol turnuvasında tatsız anlar yaşandı. Yavuz Köyü ile Sahil Köy arasında oynanan müsabakada tansiyonun çıkması nedeniyle sözlü sataşmalar yaşandı. Maçın ikinci yarısında Yavuz köyü oyuncuları ile bazı taraftarların hakeme itirazları ve yaptıkları sözlü taciz gerekçesiyle müsabaka tatil edildi.

Sahil Köyü takımının 4–2 önde götürdüğü müsabakada alınan komisyon kararı gereğince Yavuz Köyü 3-0 hükmen mağlup sayılarak turnuvadan çıkarıldı. Bundan sonraki maçlarda da Yavuz Köyü ile karşılaşacak takımların 3–0 hükmen galip sayılacağı açıklandı.

6. gün karşılaşmalarında günün maçında Subaşı köyü Yemişli köyünü 3–2 mağlup etti. Subaşı köyünün gollerinin üçünü de Emrah attı.

Yemişli köyünün gollerini Adem (Penaltıdan), ve Azem kaydetti.
İkinci karşılaşmada ise Alçılı köyü ile Irmak Yeni köy birbirlerine üstünlük sağlayamayarak sahadan 3–3 eşitlikle ayrıldılar.

Alçılı köyünün 3 golünü Şaban attı.

Irmak Yeniköy’ün 3 golünü de D. Ali kaydetti.
Son karşılaşmada ise Hisarlı köyü Tektaş köyünü 4-1 mağlup etti.

Hisarlı köyünün gollerini Selçuk (2), Abbas (2) attı.

 Tektaş köyünün tek golü ise Azmi’den geldi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum