1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Liman Başkanlığı 5 ilçeye hizmet veriyor
Pazar Liman Başkanlığı 5 ilçeye hizmet veriyor

Pazar Liman Başkanlığı 5 ilçeye hizmet veriyor

Pazar Liman Başkanlığı, Pazar ilçesi ile birlikte 5 ilçeye hizmet veriyor. Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ziyarette bulunduğu Pazar Liman Başkanlığında çalışmalar hakkında bir brifing aldı.

A+A-

Pazar ile birlikte, Ardeşen, Fındıklı, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerine de hizmet veren Pazar Liman Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı’dan kurum brifingi ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

limanbaskanl.jpg

Kaymakam Refiki İbrahim Gültekin ile birlikte Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı’yı ziyaret eden kaymakam Aslan, “Pazar dışında 4 ilçemize daha hizmet sunan Liman Başkanlığımız, bir sahil şehri olan ve denizcilikle yoğun iştigali olan ilçemiz ve bölgemiz adına önemli bir hizmeti ifa etmektedir. Kurumumuzun hizmet standartlarını daha ileriye götürebilmek için hem ihtiyaçlarımızı istişare ettik, hem de başkanımızın düşüncelerini öğrendik. Gayret ve çabaları için Liman Başkanlığımızın tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum