1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Lise kavşağına siyah çelenk bırakıp viyadük istediler
Pazar Lise kavşağına siyah çelenk bırakıp viyadük istediler

Pazar Lise kavşağına siyah çelenk bırakıp viyadük istediler

Rize'de en fazla trafik kazasının yaşandığı Pazar Lise Kavşağında Pazar Şoförler Odası tarafından viyadük yapılması için çağrıda bulunuldu. Sürücüler burada toplanarak siyah çelenk bıraktı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize’nin Pazar İlçesinde sürücüler; hemen her gün ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının yaşandığı, Lise Kavşağı olarak bilinen yolda eylem yaparak siyah çelenk bıraktılar.

lise5-001.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ve şoför esnafı tarafından yola siyah çelenk bırakılırken, kazalardan kurtulmanın tek yolunun buraya bir viyadük yapılması olduğu belirtildi.

lise3-002.jpg

Başkan Yüksel yaptığı basın açıklamasında, Ağustos 2017’de yapılan istatistiklerde D. Karadeniz’de en fazla kazanın Rize’de meydana geldiğini söyleyerek, “İlçeler içerisinde ise en fazla kaza Pazar’da meydana gelmiş. Burası kazaları tetikliyor. Karayollarının burada bir inceleme yapmasını bekliyoruz. Biz bu eylemi kimse ağlamasın diye yapıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yol yok. Yetkililer gelip burayı incelesin. Kırmızı ışıkta geçiliyor deniliyor. Elbette suç sadece yolda değil. Ancak burada bu kadar kaza oluyorsa bunun mutlaka masaya yatırılması ve bir tedbir alınması şart olmuştur. Biz burada viyadük yapılmasını istiyoruz. Buranın kör nokta olması gerekir. Yine de uzmanların gelip en doğru karar neyse onu vermelerini bekliyoruz.” dedi.

lise7-001.jpg

Sürücüler daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

lise4-002.jpg
lise6-001.jpg

lise2-002.jpg

lise1-002.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum