1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Lisesi spor ekibi döndü
Pazar Lisesi spor ekibi döndü

Pazar Lisesi spor ekibi döndü

Rize'yi Gaziantep ve İzmir'de hem basket hem de futbol branşlarında temsil ederek finallere kadar yükselen Pazar Lisesi, ilçeye döndü.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize birincisi olarak ili Bölge Şampiyonasında temsil eden ve ardından da ikinciliği elde ederek Türkiye Yarı Finallerine katılan Pazar Lisesi Futbol ve basketbol takımları ilçeye döndü. Gaziantep’teki yarıfinal müsabakalarında Mersin Lisesi’ne 2–0, Sakarya Lisesi’ne 2–1 ve Mardin Lisesi’ne de 3–2 mağlup olarak turnuvadan elenen Pazar Lisesi Futbol takımı ile İzmir’deki finalleri kaybeden basket takımının oyuncu ve Hocaları, Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Turnuva boyunca Pazar Belediyesi’nden büyük destek gördüklerini ifade eden Pazar Lisesi Müdürü Hüseyin Karagöz, “Gerek Rize, gerekse bölge ve Türkiye finallerinde bize destek çıkan Pazar Belediyesi’nin nezdinde Sayın Başkan Hikmet Hatırnaz’a teşekkürlerimizi iletmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Destekleri sayesinde finallere kadar eksiklik çekmeden mücadele verdik.” Dedi.
 
Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz da Pazar Lisesinin hem ilde hem de bölgede üstün maçlar çıkararak finallere kadar yükselmesinin büyük başarı olduğuna dikkat çekerek, “Kesinlikle moralinizi bozmayın. İnanıyorum ki bu finaller bizim için iyi bir tecrübe oldu. Gelecek yıllarda bu tecrübenin ışığında mutlaka finali oynayıp kupayı da kazanma şansımız vardır. Hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum