1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunun yenileme ihalesi yapıldı
Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunun yenileme ihalesi yapıldı

Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunun yenileme ihalesi yapıldı

Yaklaşık 20 yıldır Pazar'a hizmet sunan M. Akif Pirim Spor Salonunun genişletilerek yenilenmesi için çıkarılan projenin ihalesi yapıldı. Konuyla ilgili Rize Milletvekili O. Aşkın Bak açıklamalarda bulundu.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’dan bölgeye yaklaşık 20 yıldır hizmet sunan Mehmet Akif Pirim Spor Salonu yenileniyor.

sporsalon5.jpg

Çatı sisteminde meydana gelen çözülme nedeniyle bir süre önce tedbir amaçlı kapatılarak tadilat kararı alınan spor salonu için yapılan girişimler sonucu 4 milyon 350 bin TL’lik ödenek çıkarıldı.

spor4-003.jpg

İhalesi de 30 Mart tarihinde gerçekleştirilen spor salonu sil baştan yenilenerek genişletilecek.

spor2-004.jpg

Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunda Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, Gençlik Hizmetleri ve Spor Rize İl Müdürü Mustafa Çelik ve İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı ile incelemelerde bulunan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, yaptığı açıklamada, “Olimpiyat şampiyonu sporcumuzun ismini verdiğimiz Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu, ilçemiz ve bölgemiz için önemli hizmetler sunuyor. Zaman içerisinde salonumuzda meydana gelen teknik sorunlar nedeniyle tekrar çatısıyla birlikte genişletilmesi noktasında bir ihale talebi oldu. Bu noktada Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Bey’e teşekkür ediyoruz. Bizim talebimize destek verdiler. Rize milletvekili arkadaşlarımızla beraber bu konuyu kendilerine aktardığımızda destek verdi ve yaklaşık 4,5 milyonluk bir ödenek çıkardılar. İhalesi tamamlandı ve 8 ay gibi bir sürede iş tamamlanacak. Gençlerimizin; kahve köşelerinden, internet köşelerinden salonlara koşmasını istiyoruz. Burada üst kata önemli olduğuna inandığımız, çok fonksiyonel bir bireysel sporlar salonu yapılacak. Daha çok gencimiz buradan istifade edecek. Pazar’a ve bölgemize hayırlı olsun. Biz aynı zamanda Rize’deki spor kulüpleri ile spor tesislerine de desteklerini esirgemeyen bakanımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız zaten bir spor adamı. Onun Türk sporuna verdiği destekleri biliyoruz. Bizler de bölgenin milletvekili olarak bu güzel salonu yenileyerek Pazar gençliğinin, kulüplerin, öğrencilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Sağlıklı bir nesil ve Türkiye istiyoruz. Başkanlarımız ve diğer ilgililer ile İl Spor Müdürümüz Mustafa Çelik Bey’e kısa sürede bu projeyi, Samsun’daki bir proje ile entegre ederek takip etti ve hizmete sundukları için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

spor3-004.jpg

Projenin teknik konularıyla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Rize İl Müdürü Mustafa Çelik, “Mehmet Akif Pirim Spor Salonu yaklaşık 20 yıldır Pazar’a hizmet veriyor. Bu hizmet suresi içerisinde belli bir yıpranma noktasına geldi. Bununla ilgili biz ihalesini bitirdik. KDV hariç, 4 milyon 350 bin TL gibi bir rakamla spor salonumuzu yeniliyoruz. Spor salonumuzun çatısından başlayarak, dışına kadar, dış cephesi, idari binası, bireysel spor salonları olmak üzere inşallah 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlayıp Pazar gençliği ve Pazar halkı, sporseverlerin hizmetine sunacağız. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

spor1-005.jpg

video1.png


Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunun yenileme... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum