1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydan Parkında para dolu cüzdan buldu!
Pazar Meydan Parkında para dolu cüzdan buldu!

Pazar Meydan Parkında para dolu cüzdan buldu!

Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında içinde para dolu cüzdanı bulan vatandaş, içinde kimlik bulunmayan cüzdanın sahibini bakın nasıl buldu!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar53 - Pazar’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Belediye Parkında para dolu bir cüzdan bulan Mehmet Zihni Akın adlı vatandaş, içerisinde kimlik ve adres olmayan cüzdanın sahibine ise esnaf kartıyla ulaştı.

paza1.jpg

Parkta bir yakınıyla otururken bankların altında siyah bir cüzdan gördüğünü söyleyen Akın, “Önce, öylesine atılmış eski bir cüzdan zannettim. Alıp baktığımızda içerisinde nakit para olduğunu fark ettik. Ancak cüzdanda sahibini belli edecek kimlik veya herhangi bir kart yoktu. Tam oturduğumuz parkın karşısındaki bir işyerine ait müşteri kartının da cüzdanda olduğunu gördüm. İşyerine gidip, ‘Sizin müşteriniz cüzdanını düşürmüş’ dedim. İşyeri sahibi de karttan müşterinin bilgilerine ulaşıp telefon etti ve cüzdanın sahibine ulaştık. Cüzdanını da bir kaç güvenlik sorusu sorduktan sonra kendisine teslim ettik.” dedi.

para22.jpg

İçi para dolu cüzdanını 2 gün önce kaybettiğini ve meydanda oturduğu bankın etrafında aramasına rağmen bulamadığını söyleyen Adem Kayacak adlı vatandaş ise “Belediyeye gittim, ‘Bize getirilse anons yapıyoruz.’ dediler. Cüzdandan ve paralardan ümidimi kesmiştim açıkçası. Bu devirde böyle insanlar olduğu için çok mutlu oldum. Kendisine teşekkür ediyorum. İnsanlık henüz ölmedi. Bu da Pazar’da böyle güzel bir şekilde bizim bu olayımızda ortaya çıktı.” diye konuşarak, cüzdanını teslim aldı. 

video1.png


Pazar Meydan Parkında para dolu cüzdan buldu! paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum