1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydanında okul kütüphanesine kitap topladılar
Pazar Meydanında okul kütüphanesine kitap topladılar

Pazar Meydanında okul kütüphanesine kitap topladılar

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Pazar Demokrasi meydanında, okullarındaki Şehit Ömer Halisdemir Kütüphanesi için başlattıkları kampanya ile 450'ye yakın kitap topladı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde "Kitap Okumak Hayattır Projesi" kapsamında başlatılan çalışmalar kapsamında, Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Pazar Demokrasi Meydanında, Kitap Toplama Etkinliği düzenledi.

ktp1-003.jpg

Meslek Lisesi öğrencileri meydanda kurdukları stantla okul kütüphanelerine kitap toplamak üzere vatandaşlardan kitap talebinde bulundular.

ktp2-003.jpg

Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte okul kütüphanesine 450'ye yakın kitap toplandı.

ktp3-001.jpg

Geçtiğimiz günlerde okul kütüphanelerine Şehit Ömer Halisdemir Kütüphanesi ismini verdiklerini söyleyen okul müdürü Metin Demir, etkinlikle alakalı olarak "Öğrencilerimizden okul kütüphanemizin güncel olması gerekliliğiyle alakalı talepler geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen bu proje kapsamında Edebiyat öğretmenlerimiz ve okul idaremizle istişarelerimiz sonucunda Pazar Demokrasi Meydanında böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Özellikle Pazar halkının kitap konusunda göstermiş olduğu duyarlılık bizleri çok mutlu etti ve beklentimizin üzerinde okul kütüphanemize kitap kazandırmış olduk. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük ve etkinliğin planlanmasında emeği geçen öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz başta olmak üzere, Pazar meydanında güvenliğimizi sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve Belediye Zabıta Müdürlüğümüze, ayrıca duyarlı davranışlarından dolayı Pazar esnafı ile vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum