1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MHP'de kongre heyecanı
Pazar MHP'de kongre heyecanı

Pazar MHP'de kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Kongresi Belediye Kültür Salonunda Ankara Milletvekili Erkan Haberal'ın da katılımıyla gerçekleştiriliyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Olağan Kongresi Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştiriliyor. Saat 11.00’de başlayan kongreye MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal da katıldı.

mhp3-010.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, AK Parti Hemşin İlçe Başkanı Mehmet Mataracı, CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, SP İlçe Başkanı Yalçın Hazır, eski ANAP Milletvekili Avni Kabaoğlu, STK başkanları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

mhp5serkanbirben.jpg

Kongrede ilk konuşmayı yapan Rize İl Başkanı Serkan Birben, Pazar’da geçmişte yaşanan siyasi sürtüşmelerin yerini bugün olgun bir atmosferin aldığını söyleyerek, “Dün cenazesine, düğününe gitmediğimiz; cenazemizde, düğünümüzde görmediğimiz, siyasi görüşlerimiz ayrı insanlarla bugün bir araya gelebiliyor, sevincimizi ve hüznümüzü paylaşıyoruz. Bu ülkede HDP hariç tüm siyasi partiler ülkemizin birliği ve huzuru için aynı ideal etrafında kenetlenmek durumundadır. Ülkemiz büyük bir haçlı saldırısı altındayken bizim kendi aramızda kavga etmemiz mümkün değildir” dedi.

erkanhaberal_02.jpg

MHP’nin yıllarca ilçe başkanlığını yapan 95 yaşındaki Nedim Telatar’a şükran plaketini Ankara Milletvekili Erkan Haberal verdi. Telatar, alkışlar arasında, zorlukla yaptığı kısa konuşmada, “Ben geçmişte 3 kişi ile kongre yaptığımı hatırlıyorum. Bugün buraya bu kalabalığı görmek için geldim” dedi.
Erkan Haberal başkanlığında oluşturulan divan, kongre takvimini başlattı.

erkanhaberal_01.jpg

Kongrede konuşan Ankara Milletvekili Haberal, referandumun yeni anayasa değil anayasada 18 maddelik değişiklik olduğunu söyleyerek, “Akşamı Pazar’daki köyümde geçirdim. Bana ‘MHP ne yapıyor? Ülke bölünecek, tek adama bırakılacak’ gibi şeyler söylediler. Bu rejim değişikliği değil, partili cumhurbaşkanı sistemidir. Sadece başbakanlık devreden çıkıyor. Maddeleri tek tek incelediğimizde, devletin üniter yapısına yönelik hiçbir değişiklik yoktur. Bu değişikliklerde paralel devlet sevdalıları, bölücüler bertaraf oluyor. Daha güçlü bir devlet yapısı oluşturuluyor. Biz MHP olarak yanlış bir sisteme destek olur muyuz? Sayın Başbakan Binali Yıldırım’ı dinlemediniz mi? Ne dedi? Biz hata yapsak Sayın Devlet Bahçeli buna destek verir mi demedi mi? Yapılan anayasada 18 maddelik değişikliktir. tek tek incelediğimizde iddia edilen ve ortaya atılan tek adam iddialarının hiçbir geçerliliği olmadığı apaçık ortadadır” dedi.

adaylar-001.jpg

MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik ve diğer başkan adayı Muhittin Ayrılmış kısa birer konuşma yaptılar.

mhp13.jpg

334 delegenin oy kullanma hakkı olan kongrede mevcut başkan Osman Zafer Demirçelik ile adaylığını hafta içinde açıklayan Muhittin Ayrılmış’ın listeleri başkanlık için yarışacak.

mhp12.jpg

2 listeyle seçime girildiği için seçim sandığının saat 17.00’de açılacağı ifade edildi.

İşte 2 adayın listeleri:

mhp_zafer.jpg

mhp_muhittin.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazar MHP'de kongre heyecanı paylaşan: pazar53

erkanhaberal15.jpg

mhp11.jpg

mhp10.jpg

mhp9-002.jpg

mhp8-004.jpg

mhp7-005.jpg

mhp6-005.jpg

mhp4-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum