1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MHP'de kongre zamanı
Pazar MHP'de kongre zamanı

Pazar MHP'de kongre zamanı

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Kongresi 2 Nisan Pazar günü yapılacak. MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

A+A-

MHP Pazar İlçe Kongresi hafta sonu yapılacak.

MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik, geçen yıl Ağustos ayında devraldığı ilçe başkanlığı görevini 2 Nisan Pazar günü yapılacak kongrede de devam ettirmek için aday olduğunu söyledi.

zaferdemircelik.jpg

Demirçelik, yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanlığı görevini 31.08.2016 tarihinden bugüne devam ettiriyorum. 02.04.2017 tarihinde olağanüstü kongremizin yapılacak. Demokrasi ve liyakat esasına inanmış ülkücü bir isim olarak bu kutlu göreve yeniden adayım. Bu vesileyle tüm ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partisi mensupları ile değerli Pazarlı hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, Pazar Belediye Kültür Salonunda 2 Nisan Pazar günü saat 11.00’de başlayacak kongremize bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum