1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MHP’den bir dizi ziyaret
Pazar MHP’den bir dizi ziyaret

Pazar MHP’den bir dizi ziyaret

MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ilçe Kaymakamı Selçuk Aslan ve Belediye başkanı Ahmet Basa’yı makamlarında ziyaret etti.

A+A-

Kısa bir süre önce Pazar ilçe başkanlığına atanan Osman Zafer Demirçelik, MHP ilçe yönetim kurulu ile protokol ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Demirçelik ve yönetim kurulu üyeleri ilçe kaymakamı Selçuk Aslan ile Belediye Başkanı Ahmet Basa’ya nezaket ziyaretlerinde bulundu.

kaymakamlik-002.jpg

Ziyaretlerinden ötürü MHP yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden kaymakam Aslan, yeni yönetime başarılar diledi.

MHP ilçe başkanı Demirçelik ise kendilerini kabul eden Kaymakam Aslan’a teşekkür ederek, ilçe menfaatleri için hep beraber çalışacaklarını ifade etti.

belediye-001.jpg

Başkan Osman Zafer Demirçelik, yönetim kurulu üyelerinden Teşkilat Başkanı Adem Banko, Seçim İşleri Başkanı M. Ali Baynazoğlu ile sekreter Eyüp Hoşver ‘in katılımıyla Pazar Belediyesinde gerçekleşen ziyarette de Belediye Başkanı Ahmet Basa başarı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız