1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar otobüsü kaza geçirdi
Pazar otobüsü kaza geçirdi

Pazar otobüsü kaza geçirdi

Rize Pazar'dan hareket eden yolcu otobüsü Eskişehir'de tırla çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

A+A-

Kaza, Sivrihisar-Ankara karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Eskişehir istikametine giden Doğan Aydoğan (45) idaresindeki 53 HA 700 plakalı yolcu otobüsü, bahse konu yerde aynı istikamette seyreden Orhan Savran (32) yönetimindeki 06 LOS 68 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre yolcu otobüsünde bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi, olay yerinde hayatını yitirdi. Yaralanan 16 yolcu ise, 112 ambulanslarıyla Sivrihisar, Polatlı ve
Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan yolcular, başka bir otobüsle Eskişehir'e götürüldü. Karayolu ise, kaza sebebiyle yaklaşık 2 saat süreyle ulaşıma kapandı.

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Kazada hayatını kaybeden yolcuların kimlik tespiti devam ederken bir kişinin hopa, bir kişinin Arhavi diğer kişinin de Kütahyalı olduğu belirtildi.

     İLGİLİ HABER:
Kazada kimlikler belli oldu

23355

23356

23357

23358

23359

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
90 Yorum