1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sahil Camiinde tefsir derslerine yoğun ilgi
Pazar Sahil Camiinde tefsir derslerine yoğun ilgi

Pazar Sahil Camiinde tefsir derslerine yoğun ilgi

Pazar'da yaygın din eğitimi kapsamında, Sahil Camii Toplantı Salonunda her perşembe, yatsı namazının ardından tefsir dersleri veriliyor.

A+A-

Pazar Merkez Sahil Camii Tefsir dersleri devam ediyor.

muftu.jpg

Hemşin müftüsü Abdullah Köseoğlu tarafından Muhammed Ali Essabuni’nin Ettefsirul Vahidül Müyesser adlı tefsiri okunuyor.

tefsir1.jpg

2 yıldır devam eden tefsir dersleri programına her kesimden ilgi gösteriliyor.

Ekim ayında başlayıp Nisan ayına kadar devam eden etkinliklerle ilgili bilgi veren Sahil Camii İmam Hatibi Cemal Taşçı, “Gecelerin uzun ve kış döneminde yöremizde şehrin daha yoğun olması hasebiyle her perşembe akşamı yatsı namazından sonra Pazar Sahil Camii Konferans Solunda yapılan derslere din görevlilerin yanı sıra vatandaşlarımız da iştirak etmektedir. Yine geçen sene olduğu gibi cuma sabahları sabah namazı buluşmaları yapılmaktadır. Sabah namazı buluşmalarında zikir ve tesbihatlar yapılmaktadır. Perşembe akşamı derslerine ve cuma sabah namazı buluşmalarına vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

vid1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum