1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sanayi Sitesinde Çorbacı güven tazeledi
Pazar Sanayi Sitesinde Çorbacı güven tazeledi

Pazar Sanayi Sitesinde Çorbacı güven tazeledi

Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinin olağan genel kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Rasim Çorbacı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinin olağan genel kurulu, sanayi sitesi alanında inşaat halindeki bir işyerinde yapıldı.

sanayi7.jpg

Divan başkanlığını Hakkı Kuru’nun yaptığı kongre; sanayi sitesi ortakları ve bakanlık temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Rasim Çorbacı’nın tek listesi ile seçimlere gidildi. Katılan üyelerin tamamının oyunu alan Çorbacı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

sanayi8.jpg

Burada üyelere teşekkür konuşması yapan Başkan Çorbacı, dükkânların yıl sonunda teslim edileceğini ifade ederek, “Zor günleri geride bıraktık ve 132 ortaklı sanayi sitemizi hamdolsun bitirme aşamasına getirdik. Yıl sonunda da kura çekimini yapacağız. Altyapı ihalesini geçtiğimiz ay yaptık. 4 ay içerisinde tamamlanacak. Geriye de kura çekme işi kalacak. Bu anlamda bize destek veren milletvekillerimiz ile bakanlık yetkililerine ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

sanayi6.jpg

Rasim Çorbacı başkanlığındaki Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Murat Ergin, Nurettin Kadıoğlu, Mustafa Mehmetağaoğlu, Mahmut Taşkın.

sanayi5.jpg

sanayi4.jpg

sanayi3-002.jpg

sanayi2-003.jpg

sanayi1-003.jpg

sanayi10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum