1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sivil Havacılık MTA Lisesi'nden saha araştırması
Pazar Sivil Havacılık MTA Lisesi'nden saha araştırması

Pazar Sivil Havacılık MTA Lisesi'nden saha araştırması

Pazar Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, havacılık alanında saha araştırması yapma faaliyetleri çerçevesinde havacılıkta 1 numara olan Eskişehir 1. Hava Bakım Müdürlüğünü ziyaret etti.

A+A-


Pazar Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Çırak, gezinin çok faydalı geçtiğini belirterek, “Pazar İlçe Kaymakamımız Sayın Ayhan Terzi ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nimet Büyük’ün destekleriyle ve müdür yardımcımız Servet Sunay Varan ile okulumuzun tanıtılması ve havacılık alanında saha araştırması yapma faaliyetleri çerçevesinde havacılıkta 1 numara olan Eskişehir 1. Hava Bakım Müdürlüğünü ziyaret ettik. Ülkemizin Havacılık sektöründe geldiği konumu gururlanarak yerinde görme fırsatı bulduk. Komutanlarımızın sıcak karşılaması ile başlayan ziyaret, müdürlük içindeki uçak parça yapım, onarım tasarım alanlarının gezilmesiyle devam etti. Bizleri kurumlarında ağırlayan Eskişehir 1. Hava Bakım Müdürlüğünün güzide komutanları olan fabrika müdürü Tuğgeneral Gürhan Ergürhan komutanımıza, Pazar ilçemizin gururu Tuğgeneral İmdat Bahri Biber komutanımıza, Kurmay Başkan Tahsin Büyükkeleş komutanımıza ve teknoloji ve üretim komutanı Albay Levent Kefal komutanımıza teşekkür ediyoruz. Havacılık sektöründeki askeri fabrikaları ve okulları görmek ve orada yapılan çalışmaları ilçemize kazandırmak için bu gezi çok faydalı olmuştur. Birçok uçak parçası, ekipmanı ve materyali temin etme konusunda mesafe alındığını özel sektörün de bu çalışmalara destek verdiğini gördük. Hava Kontrol Grup Komutanı Tuğgeneral İmdat Bahri Biber Komutanımız, Pazar’da bu okulun açılmasını sağlayanlara teşekkür ederek havacılık sektörünün stratejik yönü ve istihdam alanının önemini anlattı ve her türlü katkıyı vereceklerini belirtmişlerdir.” dedi.

hava5.jpg

hava4.jpg

hava3.jpg

hava2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum