1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Şoförler Odası’ndan trafikçilere teşekkür plaketi
Pazar Şoförler Odası’ndan trafikçilere teşekkür plaketi

Pazar Şoförler Odası’ndan trafikçilere teşekkür plaketi

Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ilçede görev yapan trafik polis memurları ile Jandarma Trafik Tim ekibine teşekkür plaketi verdi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Başarılı çalışmalarda ve girişimlerde bulunan Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Pazar Emniyet müdürlüğündeki trafik polisi ve Bölge Trafik ekibinde görevli polis memurları ile Jandarma trafik tim ekibinde görev yapan trafikçilere bu yıl başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

sof1-001.jpg

Törende trafik Polisi memurları Murat Değerli, Fatih Karacan, Salih Tatar, Mesut Emre Özkurt, Nuri Baysal ile Jandarma Trafik Timden Orhan Akgül, Ali Ödül, Hasan Altınoluk’a plaket verildi.

sof2-001.jpg

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yüksel, oda olarak Pazar halkı adına fedakarca çalışmalarından ötürü trafik ekiplerine plaket verdikleri belirterek, “Burada amaç farkındalık yaratmak olduğunu düşünüyoruz. Trafik bizim için olmazsa olmazdır. Ekiplerdeki arkadaşlara şoförler odası olarak iyi bir uyum içerisinde iç içe olduğumuzdan dolayı memnunuz. Buda vatandaşımıza yansıyor.” dedi.

sof3-001.jpg
  
Korsan araçlar içinde bir çalışma başlattıklarını ifade eden Yüksel, bu çalışmalara destek verdikleri için trafik timlerine bir kez daha teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

sof4-001.jpg
 
Trafik Polisi Memurları ve Jandarma Trafik Tim ekibi düşünceli davranışlarından dolayı Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası’na teşekkür etti.

sof5-001.jpg

sof6.jpg

sof7.jpg

sof8.jpg

sof9.jpg

sof10.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum