1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Şoförler Odasından yeni eğitim dönemi toplantısı
Pazar Şoförler Odasından yeni eğitim dönemi toplantısı

Pazar Şoförler Odasından yeni eğitim dönemi toplantısı

2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi başlarken Pazar Şoförler Odasında kooperatif başkanları ile toplantı yapılarak servis taşımaları ve genel konular ile ilgili alınacak tedbirleri gözden geçirdi.

A+A-

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, 2017/2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla minibüsçüler kooperatifl başkanları, servis sürücüleri ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla huzur ve güvenlik toplantısı düzenlediklerini söyledi.

osmanyuksel-002.jpg

“2017/2018 eğitim öğretim yılını huzur ve güven içerisinde geçirebilmek için oda olarak elimizden geleni yapacağız.” diyen Başkan Yüksel, “Yeni öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize kazasız belasız ve başarılı bir yıl diliyorum. Huzur ve güvenliği sağlamak için; servis taşıyan ve dolmuşçuluk yapan tüm araçlarda temizliğe büyük önem vereceğimizi baştan ifade etmek istiyorum. Sürücülerimizin araç kullanırken veya yolcu taşırken telefonla konuşmamalarını, sigara gibi kötü örnek olacak maddeleri kullanmamalarını, emniyet kemerini takılı bir vaziyette yolculuk yapmalarını sağlamak için gerekli tedbirlerin alınması noktasında istişarelerde bulunduk. Bütün şoförlerimizin kılık kıyafetine dikkat ederek, saç sakallarının kesilmiş ve temiz olmasına öncelik vererek, insanlara hoş hitap ederek onları huzurlu ve güvenilir bir şekilde gidecekleri yerlere ulaştırmak temennimizdir. Servis şoförlerimiz dâhil tüm yolcu taşıyan araçlarımızın yolcu indirip bindirirken, gerekli tedbirlerin alınması; sürücülerimizin öğrencilerimizi indirdikten sonra da görevinin olduğunu unutmayıp öğrencilerimizi kontrol etmesi noktasında hassasiyet içinde olmaları gerektiğini bir kere daha vurguladık." diye konuştu.

servis1.jpg

Başkan Yüksel, toplantıda il trafik komisyonundan çıkan ve bu sene yürürlüğe girecek olan tüm araçlara iç ve dış kamera takılması kararını da değerlendirdiklerini belirterek, "Bu toplantımızda, yolcularımızı varacakları yere en güvenli şekilde ulaştırmanın asıl sorumluluğumuz olduğu vurgulandı. Yapılan bu toplantıların yıl içerisinde yılın başı ortası ve sonu olmak üzere 3 defa gerçekleştirilmesini sağlamak için de fikir birliğine vardık. Okullar açılmadan tüm kooperatif başkanlarının üyeleri ile bir araya gelip toplantı yapmalarını sağlayıp gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak, önceliğimiz olacak. Huzurlu ve güvenli bir eğitim öğretim yılı dileğiyle herkese başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum