1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Spor Salonu, bölgede ilk olacak sistemle yenileniyor
Pazar Spor Salonu, bölgede ilk olacak sistemle yenileniyor

Pazar Spor Salonu, bölgede ilk olacak sistemle yenileniyor

Çatısındaki çözülme nedeniyle onarıma alınan, ancak sonradan çıkarılan ödenekle tamamı yenilenmeye başlanan Pazar M. Akif Spor Salonunda kullanılan sistem, bölgede bir ilk oldu.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda yenileme çalışmaları devam ediyor.

salon1-002.jpg

Bir süre önce çatısındaki sıkıntı nedeniyle spor salonu onarıma alınmak üzere kapatılmıştı. Çatısının yenilenmesi için ihaleye çıkan spor salonunda, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın Gençlik ve Spor Bakanı olmasıyla proje genişletilerek ek ödenek sağlandı.

salon2-002.jpg

KTÜ tarafından yapılan proje ile kar yüküne dayanıklı en son sistem çatı modellemesi uygulanan spor salonu, iç ve dış imalat ile çevre dâhil, komple yenileniyor. Bakan Bak’ın memleketi olması hasebiyle salonun inşaatı en kaliteli ve son sistem imalat ile yenilenirken, bu anlamda hızlı bir şekilde çalışmalar da devam ediyor.

salon3-002.jpg

Yılsonuna kadar imalatın tamamlanması hedeflenen Mehmet Akif Pirim Spor Salonu, bu anlamda bölgede en kapsamlı salon olma özelliğini elde edecek.

salon4-002.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yatırımın hayırlı olmasını dileyerek , “Olimpiyat şampiyonu sporcumuzun ismini verdiğimiz Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu, ilçemiz ve bölgemiz için önemli hizmetler sundu ve yenilendikten sonra da daha geniş bir alana hizmet verecek. Gençlerimizin; kahve köşelerinden, internet köşelerinden salonlara koşmasını istiyoruz. Burada üst kata, önemli olduğuna inandığımız, çok fonksiyonel bir bireysel sporlar salonu yapılacak. Daha çok gencimiz buradan istifade edecek. Pazar’a ve bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

salon5-002.jpg

Projenin teknik konularıyla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Rize İl Müdürü Mustafa Çelik, “Mehmet Akif Pirim Spor Salonu yaklaşık 20 yıldır Pazar’a hizmet veriyor. Bu hizmet süresi içerisinde belli bir yıpranma noktasına geldi. Bununla ilgili biz ihalesini bitirdik. Spor salonumuzun çatısından başlayarak, dışına kadar, dış cephesi, idari binası, bireysel spor salonları olmak üzere yıl sonuna kadar tamamlayıp Pazar gençliği ve Pazar halkı, sporseverlerin hizmetine sunacağız. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

vid1.jpg

salon6-003.jpg

salon7-002.jpg

salon9.jpg

salon10.jpg

salon11.jpg

spor4-003-001.jpg

sporsalon5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum