1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Spor Şenliği devam ediyor
Pazar Spor Şenliği devam ediyor

Pazar Spor Şenliği devam ediyor

Sporun hemen her branşındaki etkinliklerle devam eden Pazar 4. Spor Şenlikleri'nde bugün alınan sonuçlar:

A+A-

Pazar 4. Spor Şenliği'nin etkinlikleri, kurumlar arası futboldan sonra dün başlayan salon sporlarına bugün kız basketbol karşılaşmaları da eklenince heyecan daha da arttı.




29598

Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda gündüz oynanan erkekler basketbol ve masa tenisi karşılaşmalarının ardından bugün başlayan kız basketbol karşılaşmaları ile şenlik etkinlikleri devam etti. 

29600

Kız basketbol karşılaşmalarının ilk gününde 2 karşılaşma yapıldı. İlk maç Pazar Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi arasında oynandı.

29599

Daha önce okullar arası yapılan turnuvada il birinciliğini kazanmış olan Pazar Kız Teknik ve Meslek Lisesi basketbol takımı; rakibi karşısında hiç zorlanmadan maçı 67–21 kazandı.

29601

İkinci karşılaşma ise Pazar Sağlık Meslek Lisesi ile Pazar Atatürk Lisesi arasında oynanması gerekirken, Sağlık Meslek Lisesi maça çıkmayınca karşılaşmayı Atatürk Lisesi 12–0 hükmen kazandı.

endustrimeslekbasket12.jpg

Erkekler Basketbol karşılaşmalarında da bugün 2 maç oynandı. Birinci karşılaşmada Pazar Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi’ni 62–24 yendi.

saglikmeslekbasket11.jpg

İkinci karşılaşmada ise Sağlık Meslek Lisesi, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi takımını 43–36 mağlup etti.

29602

Masa tenisinde ise Muhammet Yağcı; Barış Can Telatar’ı 3-0, Nihat Davut; Murat Küçükarslan’ı 3-0, Semih Cengiz; İsmail Saydı’yı 3-1, Murat Aşık; Oğuz Eyupreisoğlu’nu 3-0, Serhat Korhan;Yüksel Okutucu’yu 3-0, Adnan Şeker; Şenol Kaya’yı 3-1 ve Onur Mavili; Hakan Demirbaş’ı 3-0 yendi.

29603

Kurumlar arası futbolda ise Pazarspor Suat Karabekir Tesisleri'nde bugün yine 4 karşılaşma oynandı.

29604

Günün ilk karşılaşması Melyat Çay Fabrikası ile Pazar Bölge Trafik arasında oynandı.

29605

Karşılaşmayı rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen Melyat Çay Fabrikası 7–1 kazandı.

ataturklisesi.jpg

İkinci maçta ise Gençlikspor ile Atatürk Lisesi karşılaştı.

29606

Bu karşılaşmayı da Gençlikspor 7–3 kazandı.

29607

Üçüncü karşılaşmada Pazar Belediyesi ile Pazar Çay Fabrikası karşı karşıya geldi. Karşılaşma Pazar Belediyesi’nin 3–1 üstünlüğüyle tamamlandı.

29608

Günün dördüncü ve son maçı Minibüsçüler ile Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi arasında oynandı. Bu karşılaşmayı da Minibüsçüler 13–1 gibi farklı bir skorla kazandı.

29609

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum