1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar standının açığını Pazarspor kapattı
Pazar standının açığını Pazarspor kapattı

Pazar standının açığını Pazarspor kapattı

Ankara’da hafta sonu yapılan Rize Günleri’nde ilçeler arasında en sönük stant olarak değerlendirilen Pazar’ın açığını, Pazarspor standı kapattı.

A+A-

Başkentte birkaç yıldır şehirlerin tanıtımı amacıyla düzenlenen etkinlikler geleneksel hale getirilirken, bu kentlerin önemli değerleri de kurulan stantlarla ziyaretçilerin dikkatine sunuluyor.

Ankara’da ‘Rize Günleri’ adıyla bu yıl 3’üncüsü tertiplenen etkinliklerde, TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Pazarspor’un kurduğu stant büyük ilgi topladı.

4 gün devam eden etkinliklerde stantlarının ziyaretçi akınına uğradığını söyleyen Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Temsilcisi Bahattin Bozkurt, “Pazarspor’u temsilen kurduğumuz stantta Pazarspor’un markalı ürünlerini teşhir ettik. Standımızı başta İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin, Çalışma Bakanımız Faruk Çelik, Kültür Bakanımız Ertuğrul Günay, yine bakanlarımızdan Beşir Atalay, meclis eski başkanımız Köksal Toptan ile eski bakanlarımızdan Faruk Özak, Rize milletvekillerimiz, MHP gurup Başkanı Oktay Vural olmak üzere birçok politikacı ziyaret ederek Pazarsporumuz’a başarılar diledi. Bu arada Kültür Bakanımızın Pazarspor kaşkolünü ziyaret boyunca üzerinden çıkarmaması ve ‘Ben artık Pazarsporlu oldum’ şeklinde açıklama yapması bizleri gururlandırmıştır.” dedi.

pazarspor11.20120306202647.jpg

PAZAR İLÇE STANDI SÖNÜK KALDI!

Etkinliklerde, Pazarspor standının canlı ve aktif bir rol üstlenmesine rağmen Pazar İlçe Standı’nın sönük kaldığını da sözlerine ekleyen Bozkurt, “Kulübümüzün standının hazırlanmasında kulüp sekreterimiz Sibel hanım ve kardeşinin vefakâr çalışmaları diğer stantlardakilerin bile dikkatini çekti. Bu arada da ilçemizin bu yılkı standının sönük geçmesi ziyaret eden Pazarlıların da serzenişte bulunmalarına neden olmuştur. Bir dahaki Rize günlerinde ilçemizin en iyi şekilde temsil edileceği dileğiyle emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum