1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Tahtakılıç Rize'nin yüzünü kara çıkarmadı
Pazar Tahtakılıç Rize'nin yüzünü kara çıkarmadı

Pazar Tahtakılıç Rize'nin yüzünü kara çıkarmadı

Rize Şampiyonu olarak Gümüşhane'de grup maçlarına çıkan Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu ilk 3 takım arasına girerek yarı finallere yükseldi.

A+A-

17-20 Mart tarihleri arasında Gümüşhane‘de yapılan okul sporları Küçükler Kız- Erkek Basketbol grup müsabakaları sona erdi

Rize’de yapılan okullar arası yarışmalarda ili gruplarda temsil etme şansını yakalayan Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu gruplarda da istediği başarıyı yakaladı. 6 takım arasında, Samsun ve Iğdır takımları A-B gruplarında 1’incilikleri alırken Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu ise en iyi 2’nci olarak yarı finallere katılma hakkını elde etti.

tahtakilic02.jpg

Grubunda ilk günü BAY geçen Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu 2. gün Samsun Atatürk Ortaokulu’na 68-20 yenildi. 3. gün Gümüşhane’yi 20-0 (hükmen ) ve aynı gün A- B grubu ikincilerinin karşılaştığı müsabakada Erzurum’u 48-8 yenen Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu en iyi 2’nciliği elde ederek 3 takımın arasına girdi ve  nisan ayının ilk haftasında Çorum’da yapılacak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

tahtakilic01.jpg

Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonunda yapılan müsabakalar dereceye girerek yarı finallerde yarışma hakkı kazanan İllerin takımları şöyle sıralandı.
Küçük Kızlarda
A Grubu 1.Samsun Atatürk Ortaokulu
B Grubu 1.Iğdır IMKB Mehmetçik Ortaokulu
En İyi 2.takım Rize /Pazar Ahmet Tahta Kılıç Ortaokulu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum