1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR TEOG'DA YİNE TÜRKİYE 1'İNCİSİ
PAZAR TEOG'DA YİNE TÜRKİYE 1'İNCİSİ

PAZAR TEOG'DA YİNE TÜRKİYE 1'İNCİSİ

Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencisi Dilara Çolak, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını çözerek Türkiye 1’inciliğini elde etti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM 
23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 sorunun 120’sini de çözerek Türkiye 1’incisi olan Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencisi Dilara Çolak; Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, okul müdürü Reşat Önder, öğretmenleri ve ailesiyle birlikte Kaymakam Cevat Çelik’i makamında ziyaret etti.

teog3-001.jpg

Kaymakam Çelik başarısından ötürü 8/C sınıfı öğrencisi Dilara’yı tebrik ederek, “Bu başarınla Rize’mize, Pazar’ımıza gurur yaşattın. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

teog.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ise eğitimde son yıllarda Pazar olarak önemli bir yükseliş yakaladıklarını ve bu yıl da geleneği bozmadan birinciliği Pazar’a taşıdıklarını ifade ederek, “Üst üste aldığımız başarılı sonuçlarla Pazar’da eğitimin çıtasını hızlı bir şekilde yükseltmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üç yıldır bu sınavlarda Türkiye 1’incisi çıkartma geleneğini devam ettirmiş olan ilçemiz Pazar, il geneli başarısını da devam ettirmektedir. Ayrıca, ilgili öğrencimiz ilimiz Rize genelinde 120’de 120 yapan tek öğrencidir. Bu anlamda bu başarının artırılmasında katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

teog2-002.jpg

TEOG birinciliğini elde eden Dilara Çolak ise başarısını tekrardan çok test çözmeye borçlu olduğunu söyleyerek, bu anlamda kendisine destek olan öğretmenleri ile ailesine teşekkür etti. 

teog1-002.jpg

video1.png


PAZAR TEOG'DA YİNE TÜRKİYE 1'İNCİSİ paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum