1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TOKİ'de hem güldürüp hem düşündüren bilim fuarı
Pazar TOKİ'de hem güldürüp hem düşündüren bilim fuarı

Pazar TOKİ'de hem güldürüp hem düşündüren bilim fuarı

Pazar TOKİ İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarındaki birbirinden ilginç projeler, katılımcıları hem güldürdü hem düşündürdü…

A+A-

Fuar açılışına Kaymakam Selçuk Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

serg3-008.jpg

Okul Müdürü Mustafa Duran etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada, öğrencilerin hayallerini pratiğe dönüştürme anlamında çalışmalar sergilediklerini ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti.

serg5-006.jpg

Proje koordinatörü Fen ve Teknoloji öğretmeni Ali Çolak ise yaptığı konuşmada, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

serg7-006.jpg

Ardından öğrenciler tarafından Dünya Çocukları dans gösterisi ve tulum eşliğinde horon gösterisi sunuldu.

serg4-007.jpg

Gösterilerden sonra Bilim fuarı sergisinin açılışı yapılarak, ziyaretçilerce projeler hakkında proje sahibi öğrencilerden bilgiler alındı.

serg2-008.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler konusunda bilgi alıp, çalışmaların amaç ve hedefleri konusunda öğrencilerle sohbet etti.

serg1-009.jpg

Öğrenciler tarafından yapılan sonsuzluk makinesi katılımcıların ilgisini çekerken, kutu içerisine bakan kişinin en son kendisini görmesi ve yaşadığı şaşkınlık ziyaretçilerin neşeli anlar yaşamasına neden oldu.

serg6-006.jpg

serg8-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum