1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO'da girişimciler sertifikalarını aldı
Pazar TSO'da girişimciler sertifikalarını aldı

Pazar TSO'da girişimciler sertifikalarını aldı

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın KOSGEB’le işbirliği içerisinde düzenlediği Girişimcilik Kursunu başarıyla tamamlayan 29 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

A+A-

Rize KOSGEB Müdürlüğü desteğiyle Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan ve 1 hafta devam eden Girişimcilik Kursunu tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Memoğlu’ndan aldı.

tso1-003.jpg

Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı sertifika töreninde konuşan Başkan Memoğlu, kursiyerlere başarı dileyerek,“Sertifikalarını alan girişimci kardeşlerimiz, sizlerden yeni iş yeri açacak olanlar 50 bin TL hibe, 100 bin TL de geri dönüşümlü desteklerden yararlanabilecek." dedi.

memoglu-002.jpg

"Yeni iş kuracak olan siz gençlere ben birkaç öğütte bulunmak istiyorum." diyerek, sözlerini sürdüren Başkan Mustafa Memoğlu, "Nereye gideceğini bilene dünya bile yol veriyor. Hayal kurup hedefe odaklanacaksınız, risk alçaksınız. Önce kontrol edin, sonra itimat edin. Büyük düşünüp, küçük adımlarla yürüyeceksiniz. Bunlar çok önemlidir. Ticaretin küçük sırlarıdır. İş hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

vid1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum