1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ülkü Ocağında devir teslim
Pazar Ülkü Ocağında devir teslim

Pazar Ülkü Ocağında devir teslim

Pazar Ülkü Ocağı Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Yeni Baikan eski başkandan bayrağı devraldı...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Konuyla ilgili Pazar Ülkü Ocağından yapılan açıklamada, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey’in talimatları İl Başkanımız Sayın Sadık Kandemir Bey’in tensipleriyle Ülkü Ocakları Pazar İlçe Başkanlığı görevine Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanlığı görevine atanan Sayın Bora Haberal Bey’in yerine Sayın Cemil Köse Bey getirilmiştir. Bora Başkanımıza yeni görevinde başarılar diler yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ederiz. Cemil Başkanımız kutlu görevinde muvaffakiyetler dileriz.” denildi.

ulku1-004.jpg

Ülkü ocağı Pazar İlçe Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde, Pazar Ülkü Ocağı Başkanlığından MHP İlçe Başkanlığına atanan Bora Haberal, bayrağı yeni Ülkü Ocağı Başkanı Cemil Köse’ye teslim etti.

ulku3-003.jpg
 
Törende konuşan Köse, “Bugün bizleri Pazar ilçemiz de buluşturan kardeşçe kucaklaşmamızı ve yaşamamızı sağlayan yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Her insana nasip olmayacak ülkü ocakları başkanlığı il başkanımız Sadık Kandemır'in teveccühü ve her şeyden önce yüce Allah’ın takdiriyle şahsıma sunulmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır bu gün bayrağı biz teslim aldık; yarın başka bir ülküdaşım devir alacak. Önemli olan bayrağı bir adım ileri götürmektir. Oturduğumuz koltuklar şehit koltuklarıdır Ona göre davranmamız ve hakkıyla görevlerimizi yerine getirmek boynumuzun borcudur. Benden bir önceki ocak başkanım ve şimdiki ilçe başkanım Bora Haberal'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Pazar Ülkü Ocakları olarak bundan sonra tek gayemiz ocağımıza sahip çıkmaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

ulku2-002.jpg
 
Pazar ülkü ocakları ilçe başkanı Cemil Köse olurken, Ocak Başkan Yardımcısı Öztürk Gerdan ve Erol Şahingöz, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Şahingöz ve Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Said Çolakoğlu seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum