1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ülkü Ocağından kaynaştıran iftar
Pazar Ülkü Ocağından kaynaştıran iftar

Pazar Ülkü Ocağından kaynaştıran iftar

Pazar ülkü Ocağı tarafından düzenlenen iftar programı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
İftar programı; Rize Ülkü Ocağı Başkanı Sadık Kandemir, MHP Pazar İlce Başkanı Bora Haberal, Rize Türk Eğitim Sen İl Başkanı Murat Köseoğlu, Ardeşen Ülkü Ocağı Başkanı Mete Aytemiz, İyidere MHP Belediye Başkan Adayı Osman Mete, STK temsilcileri ve geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla Minerva Otel’de gerçekleştirildi.

ift1-003.jpg

Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Cemil Köse açıklamasında, “Pazar İlçe teşkilatımızın düzenlemiş olduğu Birlik ve Beraberlik Gecesi adlı iftar programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez. Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir dava arkadaşımdan ve değerli misafirlerimizden Allah razı olsun. Programda emeği geçen kıymetli ağabeylerimize ve yönetimime teşekkür ediyorum. Zafer birçok gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler selam sizlere.” dedi.

galeri.gif

ift2-003.jpg

ift3-003.jpg

ift4-003.jpg

ift8-002.jpg

ift7-002.jpg

ift6-003.jpg

ift5-003.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum