1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi
Pazar Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi

Pazar Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi

Rize Pazar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gençlik Kolları İlçe Başkanlığında nöbet değişimi

A+A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı gençlik kolları Pazar ilçe  Başkanı İbrahim sait Çolakoğlu iki yıldır yürüttüğü gençlik kolları başkanlığı  görevini, ülkü ocaklarında yetişen fakülte öğrencisi Emre Şahingöz’e devretti.

Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı başkanı Bora Haberal , Türk Bayrağı’nı Ülkü Ocakları gençlik kolları yeni başkanı Emre Şahingöz’e teslim etti.

 

Devir teslim törende konuşan Pazar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Bora Haberal, "Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir. Davamız ilahi kelimetullah davasıdır, sloganımız harika insanları bulma gayretidir. Emeklerinden dolayı İbrahim kardeşime teşekkür ediyorum. Biz bir takımız; görevi devralan Emre Şahingöz kardeşime başarılar diliyorum ” dedi.

İBRAHİM SAİT ÇOLAKOĞLU: "DOSTLUĞUMUZ VE DAVAMIZ BAKİDİR"
Görevini Emre Şahingöz’e  devreden İİbrahim Sait Çolakoğlu ise, “iki yıllık şeref dolu bir görevi layığı ile devretmenin gururunu yaşıyorum. Bu süreçte yapamadıklarımızın ve yaptıklarımızın hesabını camiamıza vermeye her zaman hazır olacağız. Bugüne kadar yapılanlar teşkilatlarımızın eseridir, bütün eksik ve noksanlar ise şahsıma aittir.. Bize bu süreçte yardımlarını esirgemeyen başta genel başkanımız olmak üzere, genel merkez, il başkanlığı, ilçe ocak başkanlıklarımızda görev almış, mensubumuz olmuş ülküdaşlarımızdan Allah razı olsun. Haklarınızı helal ediniz. Dostluğumuz ve davamız bakidir inşallah, Allah’a emanet olunuz” dedi.

EMRE ŞAHİNGÖZ: "BAYRAĞI DAHA ÖTEYE GÖTÜRECEĞİZ"
Pazar ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı gençlik kolları yeni başkanı Emre Şahingöz , “Bize bu görevde güvenen sayın Bora Haberal başkanımıza teşekkür ediyorum. İbrahim Sait Çolakoğlu başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Onuru ve şerefiyle taşıyıp bana teslim ettiği bu bayrağı Türk İslam ülküsü doğrultusunda onurlu bir şekilde sırtımda taşıyıp, zamanı geldiğinde yeni bir ülkücü dava arkadaşıma teslim edeceğim. Ne mutlu türküm diyene ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız