1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar ve Ardeşen'i kaynaştıran açılış
Pazar ve Ardeşen'i kaynaştıran açılış

Pazar ve Ardeşen'i kaynaştıran açılış

Hacışahinoğlu ailesi tarafından Ardeşen Fırtına Mahallesinde açılışı gerçekleştirilen iş yeri, Pazar ve Ardeşenli iş adamları ile vatandaşları bir araya getirdi.

A+A-

Ardeşen İlçesi Fırtına Mahallesi Atatürk Caddesinde bir süre önce yapımı tamamlanan Ütopya Evleri’nin zemin katında kuruluşu tamamlanan ERNA Market, Pazar ve Ardeşen’den geniş bir katılımla hizmete açıldı.

rna4.jpg

Açılış; Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, çok sayıda Pazar ve Ardeşenli iş adamı ile vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

erna3.jpg

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, geniş otoparkı ve ferah ortamıyla özel marketçiliğin bir adım daha geliştirilerek hizmete sunulan bu işletmenin bölgeye hitap edeceğini ve örnek olacağını ifade ederek, işletmecilere başarı diledi. Kaymakam Emrah Yılmaz da her geçen gün genişleyen ve büyüyen Ardeşen’de ticaretin her geçen gün genişlediğini söyledi. 

erna2.jpg

Dua ve konuşmaların ardından ERNA market hizmete açıldı. 

erna1.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum