1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Pazar ve Ardeşen'in hentbol dostluk yemeği
Pazar ve Ardeşen'in hentbol dostluk yemeği

Pazar ve Ardeşen'in hentbol dostluk yemeği

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele veren Ardeşenspor ile 1. Lig'de oynayan Pazarspor takımları, Ayder Kaçkar Hotel'de bir araya geldi.

A+A-

Rize’de hentbolun sultanları Ayder Kaçkar Resort Hotel’deki yemekte buluşarak kaynaştı.

Bayanlar Hentbol Süper Lig temsilcisi Ardeşenspor ile 1. Lig temsilcisi Pazarspor takımları, Rize İl Genel Meclisi Başkanı ve Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Hakan Gültekin’in düzenlediği kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

hent4.20130901201454.jpg

Pazarspor adına 2. Başkan ve Genel Sekreter Doğan İnce, hentbol takım sorumlusu ve kulüp müdürü Ahmet Topaloğlu, teknik direktör Fatma Badoğlu ve sporcuların iştirak ettiği kaynaşma yemeğine Ardeşen Gençlikspor Hentbol takımı da teknik ekip ve sporcuları ile katıldı.

hent5.20130901201509.jpg

İl Genel Meclis Başkanı ve Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Hakan Gültekin, her iki takım ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Rize gibi Türkiye genelinden bakıldığında ufak bir ilden hem Süper Lig hem de 1. Lig’de mücadele eden iki takımımızın bulunması son derece önemlidir. Biz federasyon olarak bunu takdirle karşılıyoruz. Hem Rize hem de Ankara ölçeğinde elimizden gelen gayreti, yardımı bugüne kadar gösterdik bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.” dedi.

hent2.20130901201528.jpg

Pazarspor Teknik direktörü Fatma Badoğlu ise hentbolun Ardeşen ve Pazar’da temellerini attıktan sonra bugün ortaya çıkan tablonun gurur verici olduğunu ifade ederek, “Bugün görüyoruz ki hedefimize ulaşmışız. Bu bizi daha da gururlandırıyor. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

hent6.20130901201545.jpg

paz1.20130901201604.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum