1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Vergi Dairesinden mükelleflere çağrı
Pazar Vergi Dairesinden mükelleflere çağrı

Pazar Vergi Dairesinden mükelleflere çağrı

Borçların yapılandırılması kapsamında Pazar Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

A+A-

Konuyla ilgili Pazar Vergi Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “07.10.2016 Cuma Günü saat 14.00-16.00 arasında Pazar Halk Eğitimi Merkezinde 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun ile ilgili Pazar Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından tüm vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bu toplantıya mükelleflerimizin, sivil toplum kuruluşlarının ve tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz. Bilgilendirme toplantısında konu ile ilgili olarak her türlü bilgi verilecek olup vatandaşlarımıza bu kanunun yararları detaylı olarak anlatılacaktır.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız