1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar, yemek için başka tarafa gitmeyecek!
Pazar, yemek için başka tarafa gitmeyecek!

Pazar, yemek için başka tarafa gitmeyecek!

Pazar'da farklı bir konseptle hizmet vermeyi amaçlayan Kesimal Balık, Pide, Kebap, kahve sarayı; coşkulu bir tören ve geniş katılımla hizmete açıldı.

A+A-

Pazar Karadeniz Caddesi, İşbankası üstü 3. katta hizmete giren Kesimal Balık, Pide, Kebap, kahve sarayının resmi açılışı geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.

kesimal4-002.jpg

Pazar kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve Kaymakam Refiki Selçuk Köksal ile AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce’nin kurdelesini birlikte kestiği işletmenin açılış törenine Pazar ve çevre ilçelerden de çok sayıda davetli katıldı.

kesimal2-002.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar’da bir dost ve misafirini ağırlama konusunda önemli bir boşluğu dolduracak işletmenin hayırlı olması dileklerini ifade ederek, “Bu müessesemizin Pazar ve çevresine hizmet sunacağı gibi gelecekte yeni şubelerle bir zincir işletme olacağı ümidiyle hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

kesimal3-002.jpg

İşletmenin farklı bir konseptle hizmete açtıklarını ifade eden işletme sahiplerinden Süleyman Kesimal ise davete icabet eden ve açılışa katılan, çelenk gönderen tüm davetlilere teşekkür ederek, kaliteli ve örnek bir hizmet sunmak için yola çıktıklarını ve uzun soluklu bir maraton içinde marka olmayı hedeflediklerini söyledi. 

kesimal1-002.jpg

galeri.gifvideo1.png


Pazar, yemek için başka tarafa gitmeyecek! paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
28 Yorum