1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Zaferspor, destek turlarına başladı
Pazar Zaferspor, destek turlarına başladı

Pazar Zaferspor, destek turlarına başladı

Rize 2. Amatör Küme'de katıldığı ilk yıl şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükselen Pazar Zaferspor, yeni sezon öncesi destek turlarına başladı.

A+A-

Rize 2. Amatör Kümede Şampiyon olan Pazar Zaferspor Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret ederek destek talebinde bulundular.

zafers3.jpg

Pazar Zaferspor Kulüp Başkanı Hüseyin Avni Terzi, Kulüp Başkan Yardımcısı Yahya Terzi, Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Terzi, Kulüp Yöneticisi Osman Canca, Takım Kaptanı Bayram Çakıroğlu ve 2. Kaptan Murat Parlak şampiyonluk kupaları ile birlikte Kaymakam Aslan’ı makamında ziyaret ederek, forma hediye ettiler.

zafers2.jpg

Destek talebinde de bulunan yöneticilere Kaymakam Selçuk Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, imkanları ölçüsünde Zaferspor’a her türlü desteği vereceklerini belirterek teşekkürlerini iletti.

zafers1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız