1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’a iki ayrı kategoride Türkiye birinciliği getirdi
Pazar’a iki ayrı kategoride Türkiye birinciliği getirdi

Pazar’a iki ayrı kategoride Türkiye birinciliği getirdi

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emre Yılmaz 65 kg sağ ve sol kolda Türkiye birincisi oldu.

A+A-

13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Karabük ilinde düzenlenen okul sporları gençler (B) bilek güreşi Türkiye şampiyonasına Rize/ Pazarı temsilen Necat Sağbaş Anadolu Lisesi, Sivil havacılık MTAL ve Kız Kulesi MTAL okulları katılırken, turnuvaya sağ ve sol kolda 45-75+ kg’lar arasında 8 sıklette toplamda 3021 kişi katılım gösterdi. 

blk5.jpg

Pazar kafilesi olarak 10 öğrenci ile yer alınan şampiyonada Necat Sağbaş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emre Yılmaz 65 kg sağ ve sol kolda Türkiye birincisi oldu. Yine Necat Sağbaş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Efe Havuz 60 kg sağ kolda Türkiye beşincisi ve Şahin Yurtseven 60 kg sol kolda Türkiye sekizincisi oldu.

Pazar Sivil Havacılık MTAL ve Kız Kulesi MTAL toplamda 5 öğrenci ile ilk sekize kadar mücadele edip başarı kazanırken, ilk sekiz maçlarında elendi.

blk4.jpg

Pazar’a iki ayrı kategoride Türkiye birinciliğini getiren Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Abdullah Yıldırım turnuva ile ilgili şunları söyledi; “Şampiyon öğrencimiz iki yıldır bu turnuvaya hazırlanıyordu. Geçtiğimiz yıl Türkiye ikincisi olan öğrencimiz azim ve kararlılıkla çalışarak bu sene birinciliği elde etmiştir. Başta Emre Yılmaz olmak üzere tüm Pazar kafilesi olarak sporcularımız başarıları ve ahlakları ile takdir toplamıştır. Şampiyon öğrencimizin Milli Takımdan teklif almasını beklemekteyiz. Bu süreçte desteklerinden dolayı Pazar Kaymakamımız Ayhan Terzi’ye, Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük’e teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Tuğba Aşık’a, Sivil Havacılık MTAL Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Hüseyin Kocaman’a ve Kız Kulesi MTAL Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Arzu Bademoğlu’na tüm süreçteki emeklerinden dolayı şahsım adına teşekkür ederim. Seneye hep birlikte Pazar adına daha büyük başarılar elde edeceğimize inancım tamdır.” dedi.

blk3-001.jpg

blk1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum