1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a kaymakam dayanmıyor; Şanlı da gidiyor!
Pazar'a kaymakam dayanmıyor; Şanlı da gidiyor!

Pazar'a kaymakam dayanmıyor; Şanlı da gidiyor!

2,5 ay önce Pazar Kaymakamlığı görevine atanan İsmail Şanlı, Tarım Bakanlığına geçiş yaptı. Bir önceki kaymakam Cevat Çelik de 8 aylık görev süresi sonrası tayin istemişti!

A+A-

Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı, Tarım Bakanlığına atanınca Pazar ilçesinde 1 yılda 2. kaymakam değişikliği yaşandı.

8 ay görev yapan önceki Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, çocuğunun rahatsızlığını gerekçe göstererek tayinini istemişti. Çelik’in ardından Diyarbakır ili Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı 2,5 ay önce Pazar Kaymakamı olarak göreve başlamıştı.

Şanlı’nın henüz iad-i ziyaretlere başladığı dönemde ise Tarım Bakanlığına geçiş yaptığı öğrenildi.  

Bu şekilde de Pazar’da son 1 yılda 2 kaymakam görevinden ayrılırken Şanlı’nın 2,5 ay gibi kısa sürede görevini tamamlaması dikkat çekti.

hemsinkaymakam.jpg

PAZAR'A HEMŞİN KAYMAKAMI VEKALET EDECEK
Bu arada Pazar Kaymakamlığı resmi internet sitesinde de konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Pazar Kaymakamlığına Hemşin Kaymakamı Sayın Coşkun Öztürk vekalet  edecektir. Kaymakamımız Sayın İsmail Şanlı’nın TİGEM Genel Müdür Vekili olarak görevlendirildiğinden boşalan İlçemiz Kaymakamlığına 06.12.2017 tarihi itibari ile Hemşin Kaymakamı Sayın Coşkun Öztürk vekalet  edecektir. 1980 İstanbul doğumlu olan Coşkun Öztürk Erzurum İli İspir İlçesi nüfusuna kayıtlı olup aslen Kalkanderelidir. 2004-2010 yılları arasında Maliye Bakanlığında İstanbul ve Diyarbakır İllerinde Vergi Müfettişi  olarak görev yaptı. Bolu İli Dörtdivan İlçesi, Ankara İli Güdül İlçesi ve Yozgat İli Boğazlıyan ve Aydıncık İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 2014-2016 yılları arasında Isparta Gönen Kaymakamı olarak görev yapmıştır.01.12.2016 tarihinde Hemşin Kaymakamlığına atandı." ifadelerine yer verildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum