1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası
Pazar'a Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası

Pazar'a Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası

Kaymakam Selçuk Aslan'ı ziyaret eden Pazar İlçe Sosyal Güvenlik Kurum Müdürü Sami Arslan, Pazar'da önümüzdeki günlerde Hizmet Binasının temelinin atılacağı bilgisini paylaştı.

A+A-

Sosyal Güvenlik Haftası Kapsamında Pazar İlçe Sosyal Güvenlik Kurum Müdürü Sami Arslan ve Sosyal Güvenlik Kurum Müdürlüğünde memur olarak çalışan Gülnaz Uçar Kaymakam Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

sgm1.jpg

Ziyarette kurum müdürü tarafından sunulan hizmetler ve hafta kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi sunulurken Kaymakam Aslan, kurumun görev sahasına giren konular ve Pazar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğünün hizmet sunumu konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Kurum Müdürü Sami Arslan Pazar Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının da önümüzdeki haftalarda temelinin atılacağı bilgisini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum