1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a Türkiye 3'üncülüğü getirdi
Pazar'a Türkiye 3'üncülüğü getirdi

Pazar'a Türkiye 3'üncülüğü getirdi

Isparta'da yapılan Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Rize Pazar Kaçkar GSK sporcusu Türkiye 3'üncülüğü elde ederek bronz madalya kazandı.

A+A-

Isparta’da 30 Kasım’da başlayan ve 3 Aralık’ta sona eren Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonasında, Rize Pazar Kaçkar Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Muhammed Ali Azaklı, 63 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu.

tekv2-003.jpg

Çekişmeli geçen müsabakalarda Türkiye şampiyonuna mağlup olan Azaklı, Türkiye üçüncülüğü elde ederek bronz madalya aldı.

tekv3-003.jpg

Hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyleyen genç sporcu, bunu da daha çok çalışarak elde edeceğini söyledi.

tekv1-003.jpg

Rize Pazar Kaçkar GSK antrenörü Yaşar Azaklı da Türkiye 3’üncülüğü elde ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek “Pazar’da tekvando sporunun gelişmesi için yıllardır mücadele veriyoruz. Hedefimiz daha büyük başarılara imza atmak. Kayıtlarımız devam ediyor. Katılmak isteyen sporcularımız, kayıt için Başar Telatar İşhanı eski doktorlar sitesi 5. kattaki salonumuza gelebilir veya 0 537 433 55 34 numaralı telefonu arayabilirler." dedi.

tekv4-004.jpg

tekv6-003.jpg

tekv5-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum