1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a yeni emniyet müdürü
Pazar'a yeni emniyet müdürü

Pazar'a yeni emniyet müdürü

Pazar Emniyet Müdürlüğüne atanan Adnan Çarıkçı, ilçeye gelerek görevine başladı.

A+A-

Pazar Emniyet Müdürü Başkomiser Ali Ayvaz’ın Rize İl Asayiş Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, Rize il Asayiş Müdürü Adnan Çarıkçı Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

emn3-002.jpg

Çanakkaleli olan Müdür Adnan Çarıkçı, 6 yıldır Rize İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevde bulunuyor.

emn1-003.jpg

Yeni Pazar Emniyet Müdürü Çarıkçı, görevine başlarken, ilçede görevli basın mensupları da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

emn2-003.jpg

2011 yılından beri Rize’de görev aldığını ve bölgeyi iyi bildiğini ifade eden Müdür Çarıkçı, basın mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Huzur ve güven içerisinde, herkesin birbirinden emin olduğu, güzel bir Pazar için hep birlikte hukuk çerçevesinde mücadele vereceğiz. Bu konuda Pazar halkının, basının, tüm kurum ve kuruluşların vereceği destek işimizi daha iyi ve isabetli yapmamız noktasında çok önemlidir.” dedi.
Basın mensupları da Müdür Çarıkçı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum