1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 4-6 yaş Kur'an öğrencilerinin yıl sonu programı
Pazar'da 4-6 yaş Kur'an öğrencilerinin yıl sonu programı

Pazar'da 4-6 yaş Kur'an öğrencilerinin yıl sonu programı

Pazar Müftülüğünün Merkez Sahil Kur'an Kursunda eğitim gören 4-6 yaş minik öğrencilerin, yıl sonu programında renkli görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

Pazar’da Sahil 04-06 yaş Kur’an Kursu eğitimine katılan öğrencilerin yıl sonu etkinliği Sahil Camii Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

kurs4-011.jpg
 
75 öğrencinin eğitim gördüğü kursun yıl sonu etkinliğine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa da iştirak ederken, davetliler ve  aileler yoğun ilgi gösterdi. 

kurs7-009.jpg

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pazar Müftüsü Şükür Küçük, yüklenmiş oldukları kulluk bilinci ile hareket ettiklerinin altını çizerek, “Ağaç yaşken eğilir. Bu yaş aralığı çok önemlidir. Dinimizin Kur’an’ını öğretmenin mutluluğunu sözlerle ifade edemeyiz. Emek veren herkese teşekkür ederiz.” dedi. 

kurs1-013.jpg

Minik kurs öğrencisinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve kurs öğrencilerinin çeşitli etkinlikleri ile devam eden programın sonunda yine kurs öğrencileri tarafından sunulan Mehter Gösterisi ilgiyle takip edildi.

kurs3-012.jpg

Programın sonunda protokol tarafından mezun olan öğrencilere belgeleri teslim edildi.

kurs2-012.jpg

kurs5-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum