1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 7 yeni antrenör ile 1 spor eğitim uzmanı göreve başladı
Pazar'da 7 yeni antrenör ile 1 spor eğitim uzmanı göreve başladı

Pazar'da 7 yeni antrenör ile 1 spor eğitim uzmanı göreve başladı

Pazar’da; judo, karate, güreş, badminton, basketbol ve hentbol antrenörü ile spor eğitim uzmanı göreve başladı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli spor uzmanı ve antrenör alımları kapsamında Pazar’a judo, karate, güreş, badminton, basketbol ve hentbol antrenörü ile spor eğitim uzmanı göreve başladı.

spor1-012.jpg

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya başkanlığında, göreve yeni başlayan antrenörler ve spor uzmanı ile Kaymakam Ayhan Terzi ve Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamlarında ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

spor2-011.jpg

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Ayhan Terzi “Sizler ilçemize yeni atanan antrenörler olarak okullarla iletişimi artırmalısınız. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve boş vakitlerini spor ile en verimli hale getirecek şekilde gerekli planları yapmalı. Çocuklara sportif aktivite anlamında yapabileceklerimizin en iyisini işinizin hakkını vererek yapmalısınız. Siz bu konuda enerjiyle çalıştığınız sürece biz elimizden geleni yapacağız” dedi.

spor3-007.jpg

Daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret eden ekibe Başkan Ahmet Basa, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş ve Belediye Meclis üyesi İlhami Günaydın; yapılacak çalışmalarda her türlü desteği sunacaklarını, her daim sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ifade ettiler.

spor4-005.jpg

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya gerçekleştirilen atamaların ilçeye pozitif katkı sağladığını ifade ederek, “Atamaların ilçemize yapılmasını sağlayan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı arz ederken hem Sayın Kaymakamımız Ayhan Terzi’ye hem de Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ya spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı kurumumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi. 

spor5-004.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum