1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da AK Parti'den geleneksek iftar programı
Pazar'da AK Parti'den geleneksek iftar programı

Pazar'da AK Parti'den geleneksek iftar programı

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında konuşan İl Başkanı Muhammed Avcı, "“Ramazanlarda sadece iftar programları yapmıyoruz" diye başladığı konuşmasında bir başka noktaya temas etti:

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
AK Parti tarafından Pazar Öğretmenevinde geleneksel iftar programı düzenlendi.

ift12-001.jpg

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, “Pazar Ak Parti ilçe Başkanlığı olarak vermiş olduğumuz iftar yemeğimize ve TV programımıza katılan Sayın İl Başkanımız Muhammet Avcı ve sayın Çaykur genel müdürümüz ve eski bakanımız İmdat Sütlüoğlu beye, il yönetim kurulu üyelerimize, önceden yöneticilik yapmış üyelerimize, sivil toplum kuruluşu başkanlarına, kadın kolları başkanı yöneticilerine, gençlik kolları başkan ve yöneticilerine, teşkilatımızda bizlerle yürüyen ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları mahalle ve köy başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, partili gönüldaşlarımıza katılımdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

ift2-001.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın selamlama konuşmasının ardından söz alan İl Başkanı Muhammed Avcı, sadece iftar programları düzenlemediklerini, sosyal proje anlamında ihtiyaç sahibi ailelere de teşkilatlar olarak destek çıktıklarını ifade ederek, “Ramazanlarda sadece iftar programları yapmıyoruz. Bunun yanında düzenli olarak yaptığımız çalışmalar var. Özellikle kadın kollarımız vasıtasıyla yoğun olarak yaptığımız bu çalışmalara ana kademe ve diğer teşkilat birimlerimizin de iştirak etmeleri gerekiyor. Nedir bu çalışma? Mutlaka yardıma muhtaç ailelere el uzatmak konusunda en fedakâr çalışmayı her zaman olduğu gibi AK Parti teşkilatları yapmak zorundadır. Bu anlamda sizlere ulaştırılması gereken bütün malzemeler eksiksiz bir şekilde ulaştırılıyor. İlçe başkanımızın zaten bu konuda bilgisi var. Ama bunların gerçek yardıma muhtaç ailelere ulaştırılması konusunda AK Parti teşkilatlarımızın son derece hummalı bir gayret içerisinde olmaları lazım.” diye konuştu. 

ift3-001.jpg

İl Başkanı Avcı ayrıca Ramazan Bayramı sonrasında düzenlenecek il başkanları toplantısında kongre takviminin belli olacağını ifade ederek, “Ramazandan sonra bir il başkanları toplantısı gerçekleştirilecek ve orada bir kongre takvimi bizlere sunulacaktır. AK Parti’de kongreler bir bütünleşme ve birleşme aracıdır.  Diğer teşkilatlarda bir itilaf konusu olan, en önemli fitne konusu olan kongreler bizde birleşmenin ve bütünleşmenin vesilesi olmuştur. Bunu da nasıl başarıyoruz en geniş istişareyi tamamladıktan sonra bir karar oluşturuyoruz ve o teşkilat disipliniyle birlikte alınan kararın bütün teşkilat mensupları tarafından içselleştirilmesini arzuluyoruz. Bu dönemi de çok geniş çaplı bir istişareyle geçireceğiz. Kararımızı verdikten sonra da bütün teşkilat mensuplarımızı eksiksiz ve itilafsız bir şekilde bu kararların arkasında durmalarını kendilerinden arzu edeceğiz. Onun için kongre dönemlerinin bizim birliğimizi, berberliğimizi yeniden pekiştirmesini yüce Allahtan niyaz ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tekrar genel başkan olarak partimizin başına döndü. Onun heyecanına, onun vizyonuna,  onun ufkuna yakışır bir teşkilat oluşturmak içinde elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Bu konuda bir aile hukuku kurduğumuz bütün teşkilat mensuplarımızı n desteğine ihtiyacımızın olduğunun bir kez daha altının çiziyorum.” dedi.

ift21.jpg

galeri.gif

vid1.jpg


Pazar'da AK Parti'den geleneksek iftar programı paylaşan: pazar53

ift1-001.jpg

ift4-001.jpg

galeri.gif

ift5-001.jpg

ift6-001.jpg

ift7-001.jpg

galeri.gif

ift8-001.jpg

ift9-001.jpg

ift10-001.jpg

galeri.gif

ift13-001.jpg

ift14-001.jpg

ift15-001.jpg

galeri.gif

ift16-001.jpg

ift17.jpg

ift18.jpg

galeri.gif

ift19.jpg

ift20.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum