1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Amatör Spor Haftası başladı
Pazar'da Amatör Spor Haftası başladı

Pazar'da Amatör Spor Haftası başladı

08-14 Ekim günlerinde düzenlenen Amatör Spor Haftası programı, Pazar'da M. Akif Pirim Salonu'ndan Demokrasi Meydanına yürüyüş ve burada düzenlenen etkinliklere başladı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, açılış yürüyüşüyle başladı.

sp6-001.jpg

Yürüyüşe Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Kerem Güvener, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican Tanık, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, kurum amirleri, okul müdürleri ve sporcu öğrenciler katıldı. 

Mehmet Akif Pirim Spor Salonu önünde başlayan yürüyüş Pazar Demokrasi Meydanında son buldu. Alanda yürüyüşe katılanlara Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından elma, mandalina ve su dağıtıldı. Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen sportif gösterilerle program devam etti.

sp8.jpg

Kaymakam Ayhan Terzi, Emniyet Müdürü Kerem Güvener ile bilek güreşine tutuşurken diğer sportif faaliyetlere de öğrenci ve vatandaşlarla birlikte iştirak etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya Amatör Spor Haftası kutlama programının Veteranlar Futbol Turnuvası, Basketbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası ve spor üzerine Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenlenecek söyleşi ile devam edeceğini açıklarken yapılacak etkinliklerde desteğini esirgemeyen Pazar Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Emniyet Müdürlüğüne Sağlık Müdürlüğü ile diğer kuruluşlara teşekkür etti. 

sp7-001.jpg

Müdür Kaya, Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak vatandaşların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, sezon öncesi takımların sezona hazırlık performanslarını görmeleri, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcuların tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulmasının amaçlandığını ifade etti.

vid1.jpg

galeri.gif

sp5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum