1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da bir heyelan tehlikesi de şehir merkezinde!
Pazar'da bir heyelan tehlikesi de şehir merkezinde!

Pazar'da bir heyelan tehlikesi de şehir merkezinde!

Pazar şehir merkezinde geçen ay meydana gelen heyelan nedeniyle korku yaşanırken, aynı bölgede tedbir alınmadığı için bugün de iş yerlerini su bastı. Esnaf, yetkililere tepki göstererek dükkânlarını kapatacaklarını söylediler!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da sarhoşi bayır olarak bilinen alanda, geçen ay meydana gelen heyelan, korkulu anlar yaşatırken aynı yerde bugün yağışlar sonrası üst katlardaki iş yerlerini su bastı. Esnaf, yetkililere tepki göstererek, iş yerlerini kapatacaklarını söyledi.

heyelan1-008.jpg

Dükkân sahipleri yaşanan su baskını sonrası kaymakamlık ve belediyeden destek istediklerini ancak ulaşamadıklarını ifade ederek, büyük bir sıkıntı yaşanmadan sorunla ilgilenilmesini istediler.

heyelan2-009.jpg

Heyelandan etkilenen bina sahipleri ise kiracıların tepkileri karşısında zor durumda kaldıklarını ancak sorunun yamaçtaki kaymalardan meydana geldiğini ve bunun da ilgili merciler tarafından çözülmesi gerektiğini söylediler.

İLGİLİ HABER: PAZAR ŞEHİR MERKEZİNDE KORKUTAN HEYELAN

heyelan3-008.jpg

video1.png

heyelan4-006.jpg

heyelan5-004.jpg

heyelan6-003.jpg

heyelan7.jpg

heyelan8.jpg

heyelan9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum